Selecteer een pagina

De reacties op de EP zijn ontzettend positief!! Van heel veel mensen hoor ik dat ze de cd op repeat hebben staan en al heel veel kunnen de liedjes meezingen. Grappig dat iedereen andere favoriete nummers heeft. ‘Way of the Water’ moet volgend jaar op het songfestival en ‘All I know’ zorgt voor kippenvel. De recensent van ‘The Next Gig’ vindt ‘It doesn’t bother me anymore’ de mooiste:

“Voor een eersteling is het een meer dan geslaagd debuut met muziek die het deze zomer goed zal gaan doen. Lisa Ké heeft haar stem mee en kan zingen als geen ander. Mooiste nummer is ‘It Doesn’t Bother Me Anymore’, een nummer met wel die zeggingskracht. Een veel belovende artieste met al veel dat voor haar spreekt… see this site. Een zeer geslaagd debuut.”

Ook bij de Duitse fans valt ie goed: “Die Songs sind alle traumhaft schön und Dein Gesang ist wie immer unglaublich gut. Da wir Dich lange nicht gehört hatten, ist uns das erst durch die CD wieder bewusst geworden. Vielen Dank dafür… Grüße Angelika und Kurt.”

De cd is bij mij verkrijgbaar (stuur een berichtje of koop bij een concert) maar ook op bol.com. Heel binnenkort ook digitaal via itunes en alle streamingdiensten zoals Spotify.

Ik hoor heel graag ook wat jij er van vindt!!