Selecteer een pagina

 

Na de release… Het bekende zwarte gat. Het was er. Maar dat kan ook niet anders na zo’n fantastisch heerlijke mega over de top bijzondere avond. Als ik de volgende dag zou sterven, zou ik voldaan zijn, want ik had m’n doel bereikt. Met groot succes.

Het kostte me wat tijd om gewone dingen weer leuk te vinden. Nu kan ik gelukkig weer genieten van wat er is en vooruit kijken naar wat ik wil. Er stromen hele leuke, positieve reacties binnen op de cd, prachtige foto’s van Rijno Boon en we hebben we een filmpje gemaakt van de avond. Ook hebben we meer opgetreden en kondigen er zich nieuwe concerten aan.

Tijdens de gezellige Vierdaagsefeesten in Nijmegen heb ik een mooie solo set gedaan, waar ik zeer tevreden op terugkijk. Ik stel mezelf veel doelen, zowel muzikaal als performance, en het is fijn als je zelf merkt dat het steeds beter gaat ? Bij het volgende optreden heb ik daarom maar meteen weer wat nieuwe liedjes uitgeprobeerd, tijdens een heerlijke ontspannen middag op het terras bij cafe de Kroeg.

Tussen de optredens werk ik aan nieuwe liedjes, maar vooral aan een nieuwe sound van mijn songs. Dit doe ik samen met Jaap Berends en Florian Hoefnagels en zelf ben ik in m’n home studio ook lekker aan de slag. Dit betekent terug naar af. De onzekerheid weer voelen van nieuwe composities en jezelf op onbekend terrein begeven wat betreft het arrangeren. Maar nieuw is goed, ook al kost het wat moed. Het brengt weer sprankelende nieuwe energie en creativiteit. En ik kan niet wachten tot het weer op een nieuwe plaat komt.